Тенденции в мъжката мода през 2018 година

Зимната мода за джентълмени неизменно изисква носенето на хубаво палто с класическа кройка.

Какви са тенденциите в мъжката мода през 2018-та?

За ежедневието можете да носите топла шуба в комбинация с дънки с маншети. Издължените кройки са особено актуални тази година, както при дамските връхни дрехи, така и при мъжките. Разбира се, това е най-доброто решение за мразовитите сутрини и особено за хората, които прекарват повече врече на открито.

Ако предпочитате, докато вършите задачите си да използвате удобството на служебния автомобил, спокойно можете да изберете късо яке тип „Бомбър“. Този практичен и добре познат модел отново се налага успешно в края на 2017 и началото на 2018 година. Новото при този тип якета е разнообразието от цветове и цветови съчетания, с които се отличават, а в комбинация с високи боти с дебела подметка и внушителни грайфери, те са наистина впечатляващи.

Не се ограничавайте в избора на дрехи и зимни обувки този сезон. Дори съчетаването на сако и кецове се толерира от водещите дизайнери. Табутата отдавна са разчупени и в мъжката мода властва отпадането на строгите правила и навлизането на екстравагантни и до скоро неприемливи съчетания и комбинации.

Тенденции в мъжката мода през 2018 година

За най-смелите потребители, дизайнери и марки като Versace, Paul Smith и Givenchy предлагат дълги до земята поли-панталони, къси якета от пух и гумени ботуши.

Ако все пак подобен аутфит ви се струва прекомерно разкрепостен и крещящ, просто се доверете на своите собствени предпочитания, но избягвайте конфекцията и кича, които често се налагат, вследствие на което, дрехите изработени с вкус и усет към модата, остават на заден план.

Не забравяйте, че колкото и семпла да е една дреха, когато е изработена от качествени материали и притежава майсторски дизайн, тя се отличава от всички останали и няма как да не бъде забелязана от познавачите на стила и модата.

Външният вид е ваша визитка, пропуск и начин на изразяване – не го подценявайте.

Автор: Иван Караиванов
decoration

Аз вярвам, че човек не се ражда Джентълмен, той се възпитава такъв. Независимо от епохата или социалната си принадлежност той може да е възпитан, учтив и благороден. Моята философия е проста: изглеждайте добре, живейте добре, бъдете за пример.

Свържете с автора: