Предстои ви среща с джентълмен?

Искате да привлечете вниманието на мъж, който не само е особено специален за вас, но и проявява качествата на истински джентълмен? Това не е никак лесно, но точно поради тази причина сме ви подготвили няколко изключителни съвети, които ще ви бъдат от полза, ако ви предстои среща с един кавалер. Прочетете внимателно статията и няма да имате никакви притеснения да излезете с мъжа, който знае как да се държи с Вас и с хората около него.

Предстои ви среща с джентълмен? Ето как трябва да се държите

На първо място бъдете дама – забравете за еманципацията, спортния момчешки стил на обличане, небрежността и стремежа да доминирате.

Предстои ви среща с джентълмен?

Дамата трябва да се държи, като дама

Покажете своята деликатност – тя е нещо специфично и определящо женската ви природа, именно поради това толкова силно може да привлече мъжа на мечтите ви. Не е необходимо да проявявате мъжки качества, просто защото имате типично женски, които могат да го очароват. Знаете, че още древните философи определят жените като меки, приемащи /зачеващи/, даващи, а мъжете като твърди, вземащи, завоюващи. Бъдете жена.

Проявете стил – можете да бъдете стилна и да изразите своята класа, благодарение на премерен грим, класически дрехи и приятно поведение. Не забравяйте, че вътрешната красота, се отразява на лицето ви. Мислете красиво! Постарайте се да се избавите от всякакви негативни мисли и запомнете, че завистта и лицемерието нямат място в живота ви.

Предстои ви среща с джентълмен?

Бъдете дама със стил

Изслушвайте го – изкуството да водите разговор и да бъдете добър слушател, е трудно за овладяване, но затова пък е добре прието.

Автор: Иван Караиванов
decoration

Аз вярвам, че човек не се ражда Джентълмен, той се възпитава такъв. Независимо от епохата или социалната си принадлежност той може да е възпитан, учтив и благороден. Моята философия е проста: изглеждайте добре, живейте добре, бъдете за пример.

Свържете с автора: