Мъжът според зодиакалния знак

Има ли връзка между джентълменското поведение и зодиакалния знак? Кои са най-галантните представители на силния пол и каква е тяхната зодия? На всички тези въпроси ще се опитаме да ви отговорим днес.

Ще се спрем на всеки знак и ще ви разкажем накратко кои са най-добрите им черти и какво им пречи да са перфектните джентълмени.

Какви са мъжете според зодиакалния знак

Овен – мото на зодията е: ” Упорството не е порок”, което е колкото положителна, колкото и отрицателна черта от техния нрав. Същевременно с това, те са готови на всичко, за да защитят и подкрепят своята любима. Кавалери по природа, овните знаят как да се погрижат за една жена. Готови са да помогнат на всеки и не пестят усилия за това.

Телец – тяхната сдържаност и чувствителност ги прави наистина обаятелни в очите на жените. Те проявяват достойнство и държат на думата си, което ги увенчава с титлата „истински джентълмени”. От тях не бива да очаквате захаросани думи и излишни комплименти. Това, което можете със сигурност да получите от общуването и връзката с мъж телец е опора, честност и добро отношение.

Близнаци – готови са да сбъднат мечтите на своята дама. Близнаците са склонни към приключения и нестандартни изненади. Тяхната сила е креативността и жизнеността им. Ежедневието с тях никога не е скучно или сиво.

Джентълмените според зодиакалните знаци
Близнаците са душата на компанията

Рак – мъжете рак са много романтични и галантни, но понякога са твърде упорити и своенравни. Желанието им да постигнат всичко и на всяка цена често им пречи да бъдат перфектни джентълмени, просто защото обичат всичко да става по техния начин.

Лъв – лъвът обича нощния живот и социалните контакти. Знае как да бъде в центъра на вниманието. Понякога е прекалено егоцентричен и обича да говори само за себе си. Все пак, мъжете представители на зодия лъв умеят да бъдат винаги различни, интересни и са забавна компания.

Дева – мъжете дева са джентълмени по природа. Възпитани, внимателни и много отдадени на своята дама, те са способни да работят усилено и да се стараят много, за да направят впечатление на жената, която е привлякла вниманието им. Други типични джентълменски черти, които девите притежават са честността, чувството за дълг, добрите обноски и тактичността.

🎯 Имате ли характерни черти на джентълмен?

Везни – те са красиви и привличат вниманието на околните. Трудно могат да останат незабелязани. От везните можете да очаквате достатъчно грижа и внимание. Те познават етикета и имат безупречно поведение в обществото. Лошото обаче е, че този разкошен джентълмен трудно може да се отдаде и да бъде верен само на една жена.

Скорпион – представителите на зодията са доста влюбчиви и обичат секса. Мили са, но понякога се затварят в своята черупка. За тях е важно да се чувстват обичани и да изпитват доверие към половинката си. Ако спечелите сърцето им и сте достатъчно предани и отдадени на тях, те ще са ваши завинаги.

Мъжете според зодиакалните знаци
Скорпионите обожават секса

Стрелец – обичат флирта, но романтиката не е силната им страна. Тяхната независимост и желанието да бъдат свободни им пречи да дават всичко на своята половинка. Все пак, стрелците са винаги пълни с идеи и с лекота успяват да накарат жената до тях да се чувства много привлекателна и желана.

Козирог – мъжете козирог умеят да впечатляват и винаги намират точните думи, с които да пленят нежния пол. Изключително дисциплинирани и възпитани, те могат да бъдат определени като джентълмените на зодиака.

Водолей – въпреки че е прекалено независим и се обвързва трудно, водолеят е готов да даде много за връзката си с жената на своите мечти. Той може да бъде истински кавалер и да покаже, че цени личността на своята дама, възприема я като равноправен партньор и я уважава.

Риби – те са добри слушатели и ухажори. За тях е лесно да пленят сърцето на една дама, но предпочитат флирта и неангажиращите връзки. Понякога са прекалено сдържани и прикрити в действията и намеренията си.

Автор: Иван Караиванов
decoration

Аз вярвам, че човек не се ражда Джентълмен, той се възпитава такъв. Независимо от епохата или социалната си принадлежност той може да е възпитан, учтив и благороден. Моята философия е проста: изглеждайте добре, живейте добре, бъдете за пример.

Свържете с автора: