Летни предпочитания в облеклото

Имате нужда от свежи идеи за летния гардероб на елегантния и винаги модерен джентълмен? Ето кои дрехи няма да ви подведат и ще ви помогнат да се чувствате добре, където и да се намирате.

Няколко летни предпочитания в облеклото на джентълмените

Летни предпочитания в облеклото на джентълмените
Спортно елегантна риза съчетана с панталон „чинос“

Панталони „чинос” – те са свежи и ви дават възможност да избягате от джинсите. Превърнете ги в основна рамка на вашата външност и конструирайте модния си аутфит на тяхната основа. Един лек чино панталон от памук винаги може да се съчетае с останалите летни дрехи от гардероба на съвременния джентълмен. Подходящият панталон „чино” е добър избор, за да се чувствате добре през свободното си време. С него можете да посетите заведение и да се разходите край плажа. Същевременно с това, той е добро решение за делова среща, особено ако искате да се чувствате едновременно елегантни и да ви е удобно. Добре е да се знае, че дължините на панталоните „чино” са поне пет сантиметра над глезена и това предполага да се съчетаят с подходящи летни обувки. Мокасини, еспадрили или сандали от естествена кожа са добър избор.

Тениската с яка е друга предпочитана част от облеклото на модерния мъж. Тя се съчетава с джинси, къси бермуди и панталон тип бридж. Спрете се на удобна тениска, в цвят който подхожда на вашия тен и ви допада. Дизайнът на тениските с яка е еднотипен и се изразява в няколко копчета на деколтето и яка със стандартна форма и големина. Възможностите да носите този тип тениски обаче са много и различни.

Оставете я напълно разкопчана и я съчетайте с бял ленен панталон, за да създадете лежерно и ваканционно настроение.

Закопчейте първите копчета и оставете последното разкопчано, надигнете яката и придайте на вида си чар и привлекателност на човек със свободен и творчески дух. Напълно закопчаната тениска е модерна и елегантна, особено ако искате да ви възприемат като сериозен и отговорен към работата си професионалист. Тя може да замени ризата, в случай, че ви предстои дълъг ден в офиса или неофициална работна среща.

Лятната риза, разбира се – също е много подходящ вариант за ежедневно и официално облекло на джентълмените през горещите месеци.

Автор: Иван Караиванов
decoration

Аз вярвам, че човек не се ражда Джентълмен, той се възпитава такъв. Независимо от епохата или социалната си принадлежност той може да е възпитан, учтив и благороден. Моята философия е проста: изглеждайте добре, живейте добре, бъдете за пример.

Свържете с автора: