Защо да изберем костюм по поръчка

Един от характерните отличителни знаци на всеки джентълмен е това, че той носи уникални костюми, шити по поръчка.

Мъжките костюми, изработени майсторски от професионални дизайнери и шивачи, задължително се отличават с висококачествен плат и стилна кройка, която пасва идеално на фигурата.

Джентълмените са хора, които следват тенденциите в модата и търсят начин да впишат актуалното със своя индивидуален стил.

Костюм по поръчка – джентълменът изпипва всеки детайл

Ценителите на изискания вкус и усет към детайла предпочитат да поръчат своя костюм, сако, панталон, риза или палто и те да бъдат специално изработени за тях, защото при този начин на изработка на дрехите се дава възможност всяка една извивка и гънка на дрехата да бъде съобразена със специфичните особености на тялото. Това е гаранция за постигането на най-добрата линия, перфектно прилягане на дрехите и пълен комфорт и удоволствие при носенето им.

Да се чувства добре в своята кожа и да има възможност да се наслаждава на своите хобита, приятни разговори и занимания, това е една от специфичните особености на съвременния джентълмен.

Джентълменът предпочита костюм по избор
Джентълменът не губи време по магазините

Той е достатъчно зает, за да губи време в обикаляне по магазини и бутици и мерене на дрехи. Добре знае, че в момента, в който открие добър шивач и безупречен стилист, неговият външен вид винаги ще бъде на нужното ниво. Независимо от това дали ще се облича за специално събитие като сватба, бал или официална среща или просто търси удобни и елегантни дрехи за всекидневието, джентълменът има едно основно изискване – да изглежда добре и да се чувства удобно.

При носенето на дрехи, които са конструирани по неговите мерки и съобразени с неговия ръст, килограми и телосложение удобството и елегантния външен вид са повече от сигурни.

Ако се питате какъв е подходът на един джентълмен към облеклото и как той успява да изглежда винаги така добре, бъдете сигурни, че това е така, защото той избягва конфекцията и предпочита да инвестира парите си в качествени и наистина добре изработени дрехи, които са в класически стил и могат да бъдат носени не само един сезон.

Автор: Иван Караиванов
decoration

Аз вярвам, че човек не се ражда Джентълмен, той се възпитава такъв. Независимо от епохата или социалната си принадлежност той може да е възпитан, учтив и благороден. Моята философия е проста: изглеждайте добре, живейте добре, бъдете за пример.

Свържете с автора: