Как се връзва вратовръзка

Едно от уменията на истинския мъж е да умее да връзва своята вратовръзка. Тя се явява задължителна част от бронята на съвременния джентълмен. Има над 80 варианта за връзване на вратовръзка. Има възли подходящи, както за официални поводи така и за по-неформални събития.

Доста от мъжете в 21 век не си развързват възлите на вратовръзките, защото нямат ни най-малка представа как да го завържат отново. Ако наистина искате да влезете в изискания свят на джентълмените, то ще трябва да се научите на поне един начин за връзване. Бъдете сигурни, че това е едно полезно умение, което ще ви бъде от полза и ще ви спаси от някои неудобни ситуации особено след среща с жена. Знаем, че жените си падат да развързват възли, но какво ще правите ако на другия ден имате среща?

Как се връзва вратовръзка – няколко лесни начини

1. Възелът „Кент“ – ако обичате лесните неща и не ви се занимава с дълги и изтощителни уроци, то това е вашият възел. Подходящ е за всички видове вратовръзки и форми на яки.

2. Двоен Уиндзор – това е един от най-популярните възли.

3. Възелът „Четворка“ – също доста популярен възел сред мъжете. Заслужава си да му обърнете внимание.

4. Възелът „Тринити“ – малко по-сложен възел, но определено си заслужава. Ефектът е внушителен!

А ако сте от господата, които са феновете на папийонките не се отчайвайте. Подбрали сме едно видео и за това как се прави възел на папионка.

Както виждате сами с малко желание, воля и труд нещата могат да се получат. Вратовръзката е неизменна част от бронята на съвременния мъж, затова не бъдете от хората, които не знаят как да правят възли. Това е и един от начините да впечатлите дамата до вас. Както вече споменахме доста голям процент от мъжете в 21 век не знаят как се прави възел на вратовръзка.

Автор: Иван Караиванов
decoration

Аз вярвам, че човек не се ражда Джентълмен, той се възпитава такъв. Независимо от епохата или социалната си принадлежност той може да е възпитан, учтив и благороден. Моята философия е проста: изглеждайте добре, живейте добре, бъдете за пример.

Свържете с автора: