13 начина да бъдете невероятно желан

Това да си джентълмен е съвкупност от маниери, възпитание, държание, стил на обличане и поведение. Всъщност има още много качества, които трябва да притежавате, но не това е целта на днешната статия. Истинският джентълмен умее да оставя трайни следи в жените. Той е находчив и стилен, което го прави невероятно желан сред женската общност. Но не трябва да забравяме, че всеки истински мъж има само една кралица. Той е желан от много, но предан само на една! Това е един от законите на всеки джентълмен – жената до него да е най-важната в живота му.

Ето защо реших да ви покажа 13 начина как да бъдете невероятно желани от жените. Всъщност те бяха над 70, но днес ще се спрем само на няколко конкретни съвета. По-нататък ще се запознаем и с останалите.

Как да бъдете невероятно желан от жените

1. Останете верен – нека просто кажем това достатъчно ясно: истинският мъж остава верен. Той просто не се оглежда наоколо за други жени. Затова не се възползвайте от нашите съвети, за да се превърнете в Дон Жуан. По-скоро станете истински мъж и останете верен на себе си и на човека до вас.

2. Признавайте грешките си – добре де, дори и ако понякога сте прав, просто не спорете.

3. Казвайте хубави неща – винаги ѝказвайте нещо хубаво, когато наистина го мислите. (Но няма нищо лошо да ѝ кажете нещо хубаво, когато тя пожелае.)

4. Когато тя плаче – не губете спокойствие. Не изричайте и дума. Прегърнете я и я накарайте да се чувства спокойна и в безопасност.

5. Обичайте я с доверие – просто не мислете за вашето минало. Забравете как бившата ви е предавала.

13 начина да бъдете невероятно желан

Обичайте я с доверие

6. Никога не сравнявайте – най-лошото нещо, което можете да направите, е да я сравните с друга. (Сравняването с бившата може да бъде опасно).

7. Не се изхвърляйте с обещания – не правете обещания, които не можете напълно да изпълните. (Тук напълно означава 200%, а не 100%).

8. Пишете ѝ често – прости съобщения като добро утро и лека нощ работят по-добре, отколкото очаквате. (Трябва да го правите всеки ден, а не когато ви скимне).

9. Прекарвайте време с нея – времето, прекарано с любимата е хубаво, но не зарязвайте приятелите си.

Как да бъдете невероятно желан от жените

Прекарвайте повече време с половинката си

10. Бъдете кавалер – да, правете неща като да отворите вратата пред нея, да ѝ помогнете да се качи в колата, да държите ръката ѝ, когато пресичате и т.н.

11. Лъжата е зло – истинският джентълмен никога не лъже дамата си. (Освен понякога, като например след 10-тата чаша коняк, да кажете: „Само 5-та ми е, скъпа“).

12. Обноски – отнасяйте се към жените с уважение. Бъдете учтив и грижовен към нея и всичко, което я интересува.

13. Бъдете добър слушател – Да. Трябва да слушате, винаги. Говорете с приятелите си, щом трябва, но когато сте с вашето момиче, слушайте.

Автор: Иван Караиванов
decoration

Аз вярвам, че човек не се ражда Джентълмен, той се възпитава такъв. Независимо от епохата или социалната си принадлежност той може да е възпитан, учтив и благороден. Моята философия е проста: изглеждайте добре, живейте добре, бъдете за пример.

Свържете с автора: