Градска мода за джентълмени

Животът в големия град е неистово приключение, не по-малко вълнуващо от пътуване в непознати страни или потъване в неизвестността на джунглата.

Мъжката мода изразява неповторимото очарование на мъжа, такъв какъвто е: уверен, твърд, решителен, готов да действа. Тя следва типичното мъжко излъчване, въпреки че често е примесена със стилове, настроения и течения, обединяващи различни идеи, тенденции и дизайнерски философии.

Мъжката мода за джентълмени в днешно време отдавна не е само сиво и черно

Градското момче днес е повече от интересно и цветно. То отдавна не е само сиво, черно, кафяво. Въпреки, че върши динамична и винаги различна работа, посещава поне няколко различни заведения, среща се с коренно противоположни по характер и начин на живот хора. Градският джентълмен носи своята характерна аура на интелигентен, динамичен и открит човек, който обича да общува и да се изразява по всички възможни начини.

Той носи изискани дрехи, които подчертават спортната му фигура и навяват елегантност и позитивизъм с цветовите си решения. В никакъв случай не се облича еднотипно и скучно, но никога не изглежда и крещящо.

Градска мода за джентълмени

Джентълмените имат вкус

Кича и безвкусицата са далеч от неговия стил. И това, разбира се не е случайно. Градският джентълмен се интересува от съвременните модни течения. Дори и да не прекарва часове в модните салони, той би посетил интересно модно ревю и би послушал съветите на стилисти и модни консултанти.

Съвременният джентълмен обръща внимание на своята прическа, облекло и аксесоари и се стреми да носи както модерно, така и удобно облекло, съобразено с повода и събитието. Бъдете сигурни, че във всеки един момент можете да ”сверите часовника си” по отношение на модата с него.

Градска мода за джентълмени

Истинските мъже поддържат външния си вид

Елегантен стил и актуални тенденции, така накратко можем да опишем индивидуалния рисунък на модата, която допада и избира градското момче.

Той никога не би допуснал да излезе на среща с намачкана риза или да носи костюм, който не му е по мярка. От обувките, до вратовръзката и шапката, градският джентълмен е символ на стил и елегантност.

Автор: Иван Караиванов
decoration

Аз вярвам, че човек не се ражда Джентълмен, той се възпитава такъв. Независимо от епохата или социалната си принадлежност той може да е възпитан, учтив и благороден. Моята философия е проста: изглеждайте добре, живейте добре, бъдете за пример.

Свържете с автора: