Четири покупки, които да направите за зимата

За да се чувствате добре, трябва да изглеждате добре. С настъпването на астрономическата зима ще обърнем внимание на гардероба на джентълмена. От какво се нуждае той през зимата и какво трябва да набави в гардероба си?

Съвсем не е необходимо да се правят излишни покупки. Инвестицията в качествени връхни дрехи и хубави обувки е напълно достатъчна.

Четири покупки, които ще ви спасят през зимата

Ежедневно късо палто с двуредно закопчаване – заложете на тъмните цветове и на материя, която е устойчива на деформации. Тъмносиньото или черно палто се съчетава лесно с останалите дрехи от мъжкия гардероб. Благодарение на това няма да губите време в дълго избиране на подходящ ежедневен сет. Материята е важна, тъй като от нея зависи до колко комфортно ще се чувствате с палтото си. Тъй като качествените връхни дрехи с класическа кройка се носят повече от един сезон, е важно да са изработени от дълготрайни материи. Те няма да загубят добрия си вид, цвят и качество дори и след интензивно носене.

Подплатени обувки – актуалните зимни обувки за следващата година са изработени от естествена кожа и притежават топла подплата от агнешка кожа. В никакъв случай не пренебрегвайте тази покупка, тъй като няма нищо по-зле изглеждащо от стари и прокъсани обувки. Един джентълмен не бива да допуска това.

Четири покупки, които трябва да направи всеки джентълмен
Зимни кожени обувки с подплата и удобен кашмирен пулове

Ръкавици от качествена цветна кожа – удобни и пригодени за използване на смартфон – това са новите модели мъжки кожени ръкавици. Жълти, виненочервени, кафяви, черни – цветовата гама е голяма, а това което винаги се забелязва при тях е стилът и усещането за непреходна елегантност.

Шапка – малко са дамите, които не биха обърнали внимание на добре облечен мъж, носещ качествени кожени ръкавици и модерна шапка. Днес можете да избирате между актуални каскети, шапки с периферия или спортни вълнени шапки, които придават завършеност на вашия външен вид и ви осигуряват топлина през мразовитите месеци.

Четири покупки, които да направите за зимата
Шапките придават завършеност на вашия външен вид

Кашмирен пуловер, хубава риза, копчета за ръкавели, сатенена вратовръзка или още едно спортно-елегантно яке с две лица, това са допълненията към гардероба на джентълмена, които няма да бъдат излишни тази зима.

Автор: Иван Караиванов
decoration

Аз вярвам, че човек не се ражда Джентълмен, той се възпитава такъв. Независимо от епохата или социалната си принадлежност той може да е възпитан, учтив и благороден. Моята философия е проста: изглеждайте добре, живейте добре, бъдете за пример.

Свържете с автора: