За нас

Какво представлява Gentlemanscode.bg

Мисия: Джентълмен

Златният стандарт за истински мъж, изкуството да бъдеш джентълмен, бавно избледнява от съзнанието на съвременния човек. Днешните мъже се вълнуват от далеч по-различни неща, които не съответстват на познатата ни представа за джентълмен.

Какво цели Gentelemanscode.bg?

Да ви потопи в един изискан, стилен и елегантен свят, в който властва джентълментството в истинския му смисъл.

Джентълменството привлича хората, създава добро впечатление, печели уважение и респект.

Джентълменството добавя характер, който може значително да увеличи шансовете ви да бъдете повишен на работното място, като печелите уважение от колегите и подчинените си.

Джентълменството оставя отпечатък в съзнанието на всяка изискана дама.

Поведението на истинския джентълмен се отличава от това на местните „гъзари“. То се гради с години и не е мода, а начин на живот. Всеки един мъж трябва да се стреми да бъде джентълмен, защото светът има нужда от хора, които знаят как да общуват, как да се обличат, как да се държат с останалите около тях и как да накарат една дама да се чувства специална.

Това да бъдеш истински джентълмен е съвкупност от добри маниери, стил, етика и най-важното постоянство.

Веднъж влезеш ли в изискания кръг на джентълмените, никога няма да искаш да се върнеш назад, а ние от Gentlemanscode.bg ще ти помогнем да се потопиш в този незабравим елегантен и стилен свят с безброй съвети, ръководства и полезни статии, за това как да бъдеш истински мъж в 21 век.